Besseling Travel keert terug op Schiphol

‘Touringcars Besseling direct inzetbaar’

Per 1 oktober 2019 is er een overeenkomst gesloten voor het vervoer van ‘stranded passengers’.

Besseling Travel brengt passagiers bij uitval van een toestel of vlucht naar gecontracteerde hotels in de regio, maar ook naar buitenlandse luchthavens. KLM heeft de complete vervoerscoördinatie ondergebracht bij het regiecentrum van Pouw Vervoer in Vianen. Besseling Travel gaat in hiervoor opdracht rijden .

Johan Pouw, DGA van de Pouw Vervoer Groep licht toe: “Wij zijn ontzettend content dat wij deze dienstverlening voor de KLM en haar Sky Team Partners mogen verzorgen. Na de overname van Besseling Travel in 2018 hebben wij ons bedrijf nog breder ontwikkeld. Wij hebben de ervaringen van beide bedrijven en hun medewerkers samengevoegd in een krachtig 24/7 regiecentrum, wat uniek is in onze branche.”

Dit is de plek waar Besseling in het verleden naast de ‘stranded passengers’ ook ‘crew members’ en ‘incoming passengers’ vervoerde. “Onze beide familiebedrijven zijn in elkaar geïntegreerd en dat wij deze overeenkomst hebben mogen sluiten in het feestelijke KLM 100-jaar maakt mij zo trots als een pauw, knipoogt directeur Johan Pouw.


Links: Rick Evertsen (KLM) Rechts: Johan Pouw (Pouw vervoer Groep)
Read more

Opdracht voor Besseling Travel van het Christelijk Lyceum Veenendaal

Op de foto: Willem de Vos (Rector), Johan Pouw (Directeur Pouw Vervoer Groep) en Karin Wouters (Directeur onderwijs).

 

Een prestigieuze opdracht

Besseling Travel gaat de komende drie jaar de eendaagse busreizen verzorgen van het Christelijk Lyceum Veenendaal!

Vanuit het CLV worden er jaarlijks diverse eendaagse busreizen georganiseerd. Johan Pouw, directeur bij de Pouw Vervoer Groep waartoe Besseling Travel behoort, licht toe: “CLV organiseert vele eendaagse busreizen binnen Nederland. Binnen deze aanbesteding werd er niet alleen gekeken naar prijs, maar ook naar kwaliteit en duurzaamheid. Naast de uitvoering van het vervoer krijgt het CLV ook de mogelijkheid gebruik te maken van een op maat gemaakt portal. Alles wat binnen het CLV met vervoer te maken heeft, kan worden ingevoerd in de portal, waarna onze experts van Besseling Travel de informatie gaan verwerken. Zo werkt het CLV met een 1-loket functie.”

Pouw Vervoer Groep

De opdracht wordt operationeel uitgevoerd door een specialistisch team dat werkzaam is op het hoofdkantoor in Vianen. Johan Pouw: “In februari 2018 heeft Pouw Vervoer de activiteiten overgenomen van Besseling Travel. Onze vervoersgroep heeft inmiddels een aantal vestigingen in Nederland. Voor het contract met CLV zullen wij voornamelijk gebruik maken van de voertuigen vanuit onze vestiging in Amersfoort, waarbij wij naast Euro 6 voertuigen ook HVO voertuigen zullen inzetten. Tenslotte houdt duurzaamheid niet op bij het gescheiden inzamelen van afval, maar kijken wij juist naar die punten waar anderen niet zo snel aan denken. Inzet van  HVO voertuigen is er slechts één van. Ik ben trots dat wij onze kennis en ervaring de komende drie jaar in mogen zetten voor het Christelijk Lyceum Veenendaal.”

Christelijk Lyceum Veenendaal

Het Christelijk Lyceum Veenendaal is een open, christelijke scholengemeenschap. Zij
bieden ruimte en veiligheid aan hun leerlingen. Zo begeleiden zij hen in hun
groei naar de volwassenheid, zodat zij met een goed perspectief de toekomst
tegemoet kunnen treden. Het CLV is sinds 1946 een bekende naam in Veenendaal en
omgeving. Er volgen zo’n 2000 leerlingen onderwijs in mavo, havo, atheneum of
gymnasium. Kijk voor meer informatie op www.clv.nl

 

Read more
Besseling Travel VIP Normandie Normandy

MET DE VIP TOURINGCAR NAAR NORMANDIË

Afgelopen zomer vertrok onze VIP touringcar naar Normandië om de herdenking bij te wonen. Deze rit werd als onvergetelijk ervaren. Langs prachtige uitgestrekte vlakten richting de zee waar de slag rond D-Day voltrok. Het D-Day museum was ook één van de hoogtepunten van de reis. Onderweg is ook een keertje extra gestopt om foto’s te maken bij oudheden.

Read more