Uw netwerkborrel start in de bus..

Besseling Travel is uw ideale partner voor zakelijk busvervoer. Wij verzorgen al vele jaren het busvervoer voor vele zakelijke ondernemingen en overheidsinstellingen. Ons klantenbestand varieert van het bouwbedrijf op de hoek tot diverse multinationals. Onze ervaren touringcar chauffeurs weten uw klanten het best te bedienen en aan te spreken. Vanaf het ophalen van uw zakenrelatie, kan het netwerken in onze luxe touringcar beginnen.

Zakelijke lunch

Wilt u gebruik maken van onze catering mogelijkheden? Informeer bij ons naar de uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u in onze VIP touringcars een zakenlunch nuttigen omdat deze voorzien is van tafeltjes met voldoende ruimte om aan te eten. Daarnaast is onze VIP touringcar uitgerust met een professionele Jura koffieautomaat waarin de koffie bereid wordt met verse bonen. Heet water voorziening is ook aanwezig voor het zetten van thee.

Productief

De tafeltjes in onze touringcars zijn tevens geschikt om een laptop op te plaatsen en met elkaar door te werken/vergaderen tijdens de ontspannen reis naar uw bestemming. Door middel van de diverse 220 volt aansluitingen is het opladen van mobiele apparatuur geen probleem. In de rondzit is de lichtsterkte te dimmen/versterken zodat er prettig omgevingslicht tijdens het vergaderen heerst. Dit is ook prettig kijken als er een presentatie wordt afgespeeld op de diverse beeldschermen in de VIP bus. Per zitplaats is er een leeslampje aanwezig.

Uw wensen

Omdat de mogelijkheden onbeperkt zijn kunt u eenvoudig uw wensen kenbaar maken in onderstaand formulier. Wij zullen er alles aan doen om u een succesvolle zakenreis te garanderen!