Schoolreis of studiereis? Met Besseling Travel bent u veilig op weg.

Scholen vertrouwen op de veiligheid en punctualiteit van Besseling Travel. Wij zijn al tientallen jaren de vaste vervoerder zijn voor vele scholen in de regio.

Veiligheid

Dat Besseling Travel al vele jaren de vaste vervoerder is voor vele scholen is logisch te verklaren. Besseling Travel heeft als één van de weinige busbedrijven in Nederland de keuze gemaakt voor de zeer betrouwbare en veilige touringcars van het merk Setra. In de touringcarbranche, is er net als in de personenautobranche, een merkklasse verdeling. Het merk Setra is de beste in deze klasse en de meest veilige touringcar welke te leveren is. De schoolkinderen reizen gegarandeerd veilig in deze ‘Rolls Royce’ onder de touringcars.

Basisonderwijs

Op een basisschool is het altijd een drukte van belang en het organiseren van een schoolreisje kan tijdrovend zijn. Besseling Travel maakt het huren van een bus zo gemakkelijk mogelijk. U kunt er voor kiezen alleen een bus te huren en de rest van de organisatie zelf uit te voeren. Wij kijken dan samen met u welke bus het beste bij de schoolreis past: een luxe touringcar, een dubbeldekker of wellicht de opvallende Amerikaanse schoolbus. Uiteraard kunnen wij ook de complete schoolreis voor u uitwerken. Wij berekenen voor u de vervoerskosten en de entreekosten. Zo heeft u in één duidelijke offerte de kosten gespecificeerd voor u.

Middelbare school

Voor leerlingen van een middelbare school staat al vaak een Europese bestemming op de jaarkalender. Londen, Parijs en Berlijn zijn populaire bestemmingen bij tweedejaars leerlingen. Besseling Travel is een bekende in deze steden en weet met een scherpe tariefstelling in deze steden een compleet pakket aan te bieden, zonder achteraf bijkomende kosten! Wij hebben in de jaren een enorme kennis vergaard en onze toegewijde chauffeurs delen deze informatie met collega’s. Zo ontstaat een levendige kennisbank die tijdens de reis met de scholieren wordt gedeeld. Het is tevens mogelijk een internet Wifi koffer bij te boeken. Zo kunnen de scholieren ongestoord gebruik maken van de ongelimiteerde databundel in onze luxe touringcar.

Studentenreizen

Besseling Travel is de aangewezen partner voor studentenvervoer. De veilige touringcars van Setra hebben de laatste jaren al vele internationale studenten door Europa vervoerd. Vanaf het ophalen bij de luchthaven zijn de chauffeurs betrokken bij de groep en weten deze te informeren alsof zij de toegewezen gids zijn. Met het beëindigen van de rondrit willen ze met de chauffeur en bus op de foto. Dat zegt wel iets over de betrokkenheid. We zijn trots op de complimenten die wij mochten ontvangen van de diverse internationale groepen.

Happy group of people Besseling Travel