Wij presenteren met trots een uitbreiding van ons wagenpark met twee nieuwe Mercedes Tourismo touringcars. Deze 63 persoons touringcars zijn voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van comfort, veiligheid en milieueisen.

Veiligheid en comfort zijn de belangrijkste aspecten bij de keuze voor een touringcar. Bij de Tourismo kunnen de veiligheidssensoren vroegtijdig kritieke rijsituaties waarnemen, zoals snelle stuurbewegingen of een noodstop. Het onderstel, dat over een uitstekende stabiliteit beschikt, dragen ook bij aan een hoge rijveiligheid.

De keuze voor de Mercedes Tourismo was eenvoudig. Het wagenpark van Besseling Travel bestaat al vele jaren uit Setra touringcars welke een 100% dochter is van Daimler Benz. De motoren, service en milieuklassificering sluiten ook precies aan bij ons huidige wagenpark.

Deze Tourismo touringcars zijn voorzien van Euro6 motoren met de laagste Co2 uitstoot in zijn klasse. Daarnaast rijden vanaf februari 2020 alle bussen bij de Besseling Travel op klimaatneutrale brandstof. Met Co2 neutraal lopen dieselmotoren zuiniger, waardoor ook de Co2-uitstoot afneemt. Er blijft echter altijd een bepaalde Co2-restemissie over die onze brandstofleverancier aanpakt door investeringen in andere vormen van duurzame energie zoals windmolens. Met het positieve Co2-effect dat hierdoor onstaat, wordt dan de eigen resterende Co2-uitstoot geneutraliseerd.

Voor de passagiers is alle luxe aanwezig welke je kunt verwachten in een kwaliteits-touringcar, heet water voorziening, USB oplaadmogelijkheid voor elke zitplaats, multimediaschermen voor het afspelen van een presentatie of films tijdens een lange rit, presentatie mogelijkheden en airconditioning.