Links: Rick Evertsen (KLM) Rechts: Johan Pouw (Pouw vervoer Groep)

‘Touringcars Besseling direct inzetbaar’ Per 1 oktober 2019 is er een overeenkomst gesloten voor het vervoer van ‘stranded passengers’.

Besseling Travel brengt passagiers bij uitval van een toestel of vlucht naar gecontracteerde hotels in de regio, maar ook naar buitenlandse luchthavens. KLM heeft de complete vervoerscoördinatie ondergebracht bij het regiecentrum van Pouw Vervoer in Vianen. Besseling Travel gaat in hiervoor opdracht rijden .

Johan Pouw, DGA van de Pouw Vervoer Groep licht toe: “Wij zijn ontzettend content dat wij deze dienstverlening voor de KLM en haar Sky Team Partners mogen verzorgen. Na de overname van Besseling Travel in 2018 hebben wij ons bedrijf nog breder ontwikkeld. Wij hebben de ervaringen van beide bedrijven en hun medewerkers samengevoegd in een krachtig 24/7 regiecentrum, wat uniek is in onze branche.”

Dit is de plek waar Besseling in het verleden naast de ‘stranded passengers’ ook ‘crew members’ en ‘incoming passengers’ vervoerde. “Onze beide familiebedrijven zijn in elkaar geïntegreerd en dat wij deze overeenkomst hebben mogen sluiten in het feestelijke KLM 100-jaar maakt mij zo trots als een pauw, knipoogt directeur Johan Pouw.