Besseling Travel en V.V. IJsselmeervogels hebben hun partnership tot en met 2021, met de intentie om deze na het seizoen 2020/2021 voort te zetten, verlengd. Het Amersfoortse touringcarbedrijf richt zich met deze samenwerking op het verder vergroten van de regionale naamsbekendheid en merkherkenning. “IJsselmeervogels is met aanwezigheid in de Tweede Divisie verder aan het groeien en heeft zich de afgelopen seizoenen met attractief voetbal landelijk keer op keer op de kaart gezet’, zegt Johan Pouw, DGA bij Besseling Travel. ‘Verdere groei van de landelijke herkenning en erkenning is een ambitie die volledig aansluit bij die van Besseling Travel.

Frank van den Bos, voorzitter van V.V. IJsselmeervogels: ‘Besseling Travel is al vele jaren onze trouwe vervoerspartner en wij verwelkomen Besseling Travel opnieuw als sponsor van onze mooie club, bijzonder juist in deze tijd. De afgelopen maanden hebben wij enkele gesprekken gevoerd met Martijn van der Kroef, manager sales bij Besseling Travel. Het afsluiten van dit partnership laat wederom vertrouwen zien in een langdurige samenwerking. Het komende seizoen gaan we de raakvlakken van onze merken meer etaleren en verder uitbouwen in content en interessante acties voor fans en relaties. Dit doen we in zowel Bunschoten als in de rest van Nederland waar Besseling ook actief is.’

Besseling Travel, gevestigd op het Amersfoortse bedrijventerrein de Wieken Vinkenhoef, verricht sinds 1995 touringcarvervoer. In Februari 2018 is Besseling Travel overgenomen door de Pouw Vervoer Groep en behoort hierdoor tot 1 van de grootste touringcarbedrijven van Nederland. Pouw Vervoer, het van oorsprong Lopikse bedrijf, is de laatste jaren met een flinke opmars in Nederland bezig. Kwaliteit, integriteit en service zijn daarbij de belangrijkste pijlers van het succes.

v.n.l.r.: Martijn van der Kroef, Frank van den Bos, Johan Pouw