Besseling Travel midibus 16 persoons

Midibus

MIDIBUS

Wij beschikken over een uiterst modern wagenpark om elke klant een gerichte manier van reizen aan te bieden. Rekening houdend met : efficiency, milieu en comfort.

Midibus

Merk: Mercedes

Type: Printer 516

Bedrijfsfeestje, trouwvervoer, personeelsvervoer of ander personenvervoer?
Ook als u groepsvervoer zoekt voor een groep tot 16 personen bent u bij Besseling Travel aan het juiste adres. Onze representatieve midibus brengt u veilig, vlot en comfortabel naar uw bestemming. Dankzij de compacte afmetingen is de midibus ook zeer geschikt voor ritten in het stadscentrum of andere bestemmingen die minder makkelijk toegankelijk zijn voor een touringcar.

Al onze bussen zijn in perfecte staat van onderhoud, motorisch, als ook de geïnstalleerde infotainment systemen in onze luxe midibus en touringcars

 • Airconditioning
 • Radio / CD speler
 • Lage instap
 • Mini koelkast
  Offerte aanvragen
  Read more
  Amerikaanse schoolbus interieur American Schoolbus linksvoor

  Amerikaanse schoolbus

  Amerikaanse schoolbus

  Wij beschikken over een uiterst modern wagenpark om elke klant een gerichte manier van reizen aan te bieden. Rekening houdend met: efficiency, milieu en comfort.

  USA Schoolbus

  Merk: International

  Type: 3800 AmTran

  Aantal zitplaatsen: 42 personen

  Wat maakt onze gele Amerikaanse schoolbus  zo bijzonder?  Ten eerste is hij nog in de originele gele kleur waardoor deze direct opvalt. Vooral bij een bijzonder evenement zoals een bruiloft is deze Amerikaanse schoolbus echt een eyecatcher om de (dag)gasten naar de locatie te brengen. Geen geregel met losse auto’s of achter elkaar aanrijden, geen zorgen dat er iemand verkeerd rijdt en een belangrijke gebeurtenis op de dag mist. Nee, iedereen veilig en vertrouwd op pad en in stijl op locatie arriveren.  De ultieme bus voor trouwvervoer, schoolreisjes, kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes of groepsuitjes.

  U huurt de Amerikaanse schoolbus al vanaf € 75,- per uur, inclusief chauffeur en brandstof (excl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra brandstofkosten in rekening gebracht. Deze bus is uitgerust met een uitgebreid infotainment systeem om bijvoorbeeld de trouwfoto sessie die is gemaakt af te draaien maar ook uitermate geschikt voor het afspelen van een bedrijfsvideo.  Tevens is een microfoon aanwezig om mededelingen te doen aan de gasten, zakenrelaties, scholieren of collega’s Het huren van deze Amerikaanse schoolbus maakt een schoolreisje, bedrijfsborrel of trouwvervoer alleen maar specialer. De minimale tijd om deze bus te huren is 5 uur.

  .

  Al onze bussen zijn in perfecte staat van onderhoud, motorisch, als ook de geïnstalleerde infotainment systemen in onze luxe touringcars en Amerikaanse schoolbus.

  • Radio / CD speler
  • Presentatie mogelijkheden
  • Aux in (telefoon/mp3)
  • 4 led tv/computer monitors
  • Authentiek USA interieur
  Offerte aanvragen
  Read more