Is jouw wens een keer bus te rijden?

Besseling Travel organiseert zaterdag 27 november een ‘keertje op de busdag’ om personen met een B rijbewijs eens te laten rijden met een bus. Heb jij weleens gedacht: ‘Dat lijkt me eens gaaf om te doen!’ NU kan het, bij Besseling Travel!

Veel mensen lijkt het een keertje gaaf om met een bus/touringcar te rijden Maar ook spannend of zelfs eng om met zo’n groot gevaarte de weg op te gaan. Met een ervaren instructeur is dat helemaal niet zo! Bij Besseling Travel werken vele chauffeurs die ook de passie hadden om een keer op zo’n groot voertuig te rijden en wellicht heb jij dat ook! Op 27 november kun je dat zelf eens beleven, mits je je rijbewijs B (autorijbewijs) hebt. Daarnaast kun je praten met andere buschauffeurs en met de recruitmentafdeling van Besseling Travel die jou alles kunnen vertellen over het rijden met een bus. Wist je dat Besseling Travel de mogelijkheid biedt om kosteloos je busrijbewijs te halen? Chase your dreams! Al heb je de papieren al op zak, zijn er vanuit Besseling Travel HR medewerkers aanwezig om diverse mogelijkheden voor jou te bespreken.

Wanneer: Zaterdag 27 november 2021
Waar: Stuwdam 5 Amersfoort
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Vereist: Rijbewijs B

Twijfel je nog wat beter bij jou past, ook dan kunnen we je ongetwijfeld verder helpen!

Lijkt het jou gaaf/stoer/interessant om in een bus te rijden? Bel 0347-760766 voor meer info

Rij jij straks in deze?

Onze maximum capaciteit om een keertje bus te rijden is bereikt. Het is niet meer mogelijk je aan te melden. Wil je wel op de hoogte gehouden worden om een keertje bus te rijden? Stuur dan een mail naar: personeelszaken@besseling.com Wij gaan snel een nieuwe dag plannen!