Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die je worden aangeboden door Besseling Travel. Door gebruik te maken van Besseling Travel kortingscodes ga je akkoord met deze voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die worden aangeboden door Besseling Travel.
 2. Voor digitale kortingscodes geldt in veel gevallen dat deze zijn gekoppeld aan een e-mailadres. De kortingscode werkt alleen als het betreffende e-mailadres wordt gebruikt bij het bevestigen van de busrit. De kortingscode kan niet in combinatie met een ander e-mailadres worden gebruikt.
 3. De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.
 4. Kortingscodes uitgegeven door Besseling Travel kun je gebruiken voor aankopen bij Besseling Travel.
 5. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor reeds geboekte opdrachten.
 6. Tenzij anders staat vermeld, geldt voor iedere kortingscode dat deze per persoon en per e-mailadres slechts eenmaal kan worden gebruikt.
 7. Een kortingscode kan alleen worden gebruikt op de kosten van de bevestigde prijs, niet op bijkomende kosten als extra kilometers, drank- of lunchpakketten.
 8. Indien de geboekte opdracht wordt geannuleerd en de kortingscode is gebruikt dan komt de code te vervallen.
 9. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. Je kunt met een kortingscode geen korting krijgen op overige diensten dan de diensten waarvoor de betreffende kortingscode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de kortingscode is opgenomen.
 10. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.
 11. Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
 12. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 13. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.

Het inwisselen van je kortingscode is heel eenvoudig:

 1. Bij het bevestigen van een busrit bij Besseling Travel geef je de kortingscode door met het geregistreerde mailadres van de code. De korting wordt in de bevestiging verwerkt.
  Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van kortingscodes of problemen bij het invoeren, neem dan contact met ons salesteam op.

Lees hier ons privacy statement met betrekking tot het verwerken van gegevens: https://besseling.com/privacyverklaring/