Boek bij Besseling Travel een busreis naar het Designer Outlet Center in Roermond. Dit is het grootste Outlet Center van de Benelux en Duitsland. Het winkelcentrum biedt ruim 200 luxe designermerken aan zoals: Armani, Diesel, Gucci, Hugo Boss en Michael Kors. De kortingen variëren van 30% tot maar liefst 70% op de reguliere winkelprijzen.

Designer Outlet Roermond hoort bij de grootste outlets van de Benelux en Duitsland. Er zijn meer dan 150 winkels en ruim 200 top designermerken: de keuze is er eindeloos!

Het assortiment loopt uiteen van Dolce & Gabbana, Michael Kors, Gucci, Desigual en Nike. De kortingen variëren van 30% tot maar liefst 70% op de reguliere winkelprijzen. Maar er is niet alleen kleding, The Body Shop en Black & Decker zijn hier ook te vinden naast zo’n 25 restaurants. Dat maakt een dagje Designer Outlet Roermond tot een leuk daagje uit voor het hele gezin.

Tevens kun je het stadscentrum Roermond bezoeken wat op steenworp ligt van de outlet. Hier tref je ook veel winkels aan maar ook bezienswaardigheden, zoals de Caroluskapel, het Cuypershuis en ruime keuze in restaurants en cafés.

De bus vertrekt rond 09.00 uur naar de outlet, waar je heerlijk kan genieten van een dag shoppen. Iedereen die meegaat zal een flesje water met wat lekkers krijgen voor onderweg. Bij aankomst  in Roermond ontvangt ieder de handige kortingsbonnen. Om 16.00 uur staat de bus klaar om weer huiswaarts te keren.

Dit is een uitgelezen kans om eens naar de Designer Outlet in Roermond te gaan.

Voor maar €23,50 per persoon ben je een gezellig daagje uit! Vertrek bij minimaal 35 personen. Wil je met bedrijf, vereniging, club of vriendengroep met meer dan 35 personen boeken? Mail ons, om snel te boeken: travel@besseling.com

Klik op onderstaand boekingsformulier om een selectie te maken uit één van de vele reisdagen.