Met Besseling Travel naar een kerstmarkt, beleef het échte kerstgevoel! U wilt naar een kerstmarkt met de bus? Dan wilt u ook de echt de sfeer en gezelligheid ervaren. Boek nu bij Besseling Travel een luxueuze reis naar een kerstmarkt, opstapplaatsen in Gouda, Woerden, Utrecht en Amersfoort.
U vertrekt in een luxe touringcar rond 11.00 uur, een heerlijk ontspannen tijd, naar een kerstmarkt in Luik, Düsseldorf of Keulen. In de bus geniet u van een uiterst luxe lunch met heerlijke broodjes en overige lekkernijen. Bij aankomst is het al gezellig druk op de kerstmarkt. Rond 16.00 uur begint het schemerig te worden en geniet u van de prachtige kerstverlichting en sfeer die daar heerst. Overal zijn gezellige eettentjes om in Duitse stijl te genieten. Rond 20.00 uur vertrekt de touringcar huiswaarts. Voor de gezelligheid serveren we nog een schnaps en keren met een écht kerstgevoel maar huis.

Boek nu voor 35,00 p.p.  ✓ Géén boekingskosten.  ✓ Géén reserveringskosten.  ✓ Géén ingewikkeld boekingsformulier.

Klik op onderstaande bestemmingen:

Zaterdag 7 december 2019 – Kerstmarkt in Luik België

Zaterdag 30 november 2019 – Kerstmarkt in Keulen Duitsland

Zaterdag 14 december 2019 – Kerstmarkt in Düsseldorf Duitsland

Vertrek bij minimaal 30 personen.

Wilt u met uw bedrijf, vereniging, club of vriendengroep met meer dan 30 personen boeken?  Mail ons, om snel te boeken op: travel@besseling.com