De kwaliteitsnorm Busvervoer Nederland is een set van eisen die touringcarbedrijven moeten voldoen om lid te kunnen worden van Busvervoer Nederland. De norm bestaat uit een ISO 9001-certificering, aangevuld met een aantal bovenwettelijke eisen. De bovenwettelijke eisen gaan over veiligheid, opleiding en gedrag.

Waarom is deze norm belangrijk?

De kwaliteitsnorm Busvervoer Nederland is belangrijk omdat het zorgt voor een veilige en betrouwbare dienstverlening voor reizigers. De norm stelt eisen aan de volgende gebieden:

  • Veiligheid: Chauffeurs moeten voldoende ervaring en training hebben om veilig te rijden. Voertuigen moeten goed onderhouden zijn en moeten voldoen aan de wettelijke eisen.
  • Opleiding: Chauffeurs moeten een cursus volgen over veiligheid en gedrag.
  • Gedrag: Bedrijven moeten reizigers met respect behandelen en moeten ervoor zorgen dat ze op tijd op hun bestemming komen.

Hoe voldoet een touringcarbedrijf aan de norm?

Een touringcarbedrijf kan aan de kwaliteitsnorm Busvervoer Nederland voldoen door een ISO 9001-certificering te behalen en te voldoen aan de bovenwettelijke eisen. De bovenwettelijke eisen worden gecontroleerd door een onafhankelijke auditor.

Waarom is deze norm relevant voor Besseling Travel?

Besseling Travel is lid van Busvervoer Nederland en voldoet daarom aan de kwaliteitsnorm Busvervoer Nederland. Dit betekent dat u bij Besseling Travel kunt rekenen op een veilige en betrouwbare dienstverlening.

Wat kunt u verwachten van Besseling Travel?

Besseling Travel biedt een breed scala aan touringcardiensten, waaronder:

  • Personenvervoer: Voor groepsreizen, schoolreizen en andere evenementen.
  • Tours: Voor dagtochten, meerdaagse reizen en rondreizen.
  • Busverhuur: Voor zakelijke en particuliere doeleinden.

Bij Besseling Travel kunt u rekenen op:

  • Ervaren chauffeurs: Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd voor het rijden van touringcars.
  • Goed onderhouden voertuigen: Onze voertuigen worden regelmatig onderhouden en voldoen aan de wettelijke eisen.
  • Betrouwbare dienstverlening: We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u op tijd en veilig op uw bestemming komt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de kwaliteitsnorm Busvervoer Nederland of over de diensten van Besseling Travel? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice of bezoek de website van KNV Nederland.