Het coronavirus raakt inmiddels meer dan alleen onze gezondheid. We spreken over een pandemie en corona raakt de wereldeconomie. Deze situatie brengt onzekerheid met zich mee en uiteraard maken we ons zorgen over wat er kan gebeuren. Ook stelt het ons bloot aan nieuwe uitdagingen en dilemma’s, die we zo goed als mogelijk en met elkaar het hoofd moeten bieden.

Door alle kabinetsmaatregelen, in de aanpak van het coronavirus, in acht te nemen kunnen wij vooralsnog gewoon door blijven werken. Wij hebben onze chauffeurs voorzien van hygiënepakketten en werken wij zoveel als mogelijk vanuit huis.

Uw geboekte rit(ten)
Wij begrijpen volkomen, in deze onzekere tijden, dat u uw rit wilt annuleren of verplaatsen naar een latere datum dit jaar. Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) van toepassing. Onze intentie is hier coulant mee om te gaan maar annuleringen zullen niet volledig zonder kosten zijn om ook ons bestaansrecht te houden.

Voorzorgsmaatregelen
Wij volgen consequent de actuele richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij zorgen dat onze voertuigen extra worden schoongemaakt na elk gereden rit. Ook nemen de chauffeurs gepaste afstand tot onze passagiers in acht en mogen de eerste rijen zitplaatsen rechts en links in de bus niet gebruikt worden. Deze crisis vraagt uitdrukkelijk aan een ieder verantwoordelijkheid te nemen. Uw gezondheid en van onze medewerkers is voor ons het belangrijkst.

Op kantoor
Ons kantoor is beperkt bezet door collega’s om de voortgang van de processen te bewaken. Om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen werken de kantoormedewerkers per afdeling tijdelijk om de dag op kantoor. Daar waar mogelijk werkt men thuis.

Omboeken van uw rit
Wij kunnen uw rit omboeken naar een latere datum in 2020, echter zijn wij afhankelijk van de op dat moment gevulde planning. Wij hebben reeds door alle omgeboekte ritten en maatregelen een volle planning aan het einde van het jaar waardoor wij extra kosten moeten maken om alle ritten weg te rijden. Mocht u uw rit verplaatsen naar 2021 dan dient u rekening te houden met een nog nader (door rekeninstituut Panteia NEA) vast te stellen indexering.

Uw opdracht annuleren
In dit geval zijn we genoodzaakt de annuleringsvoorwaarden (Artikel 5) te hanteren.

De toekomst
Wij volgen nauwlettend alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Deze tijd brengt onzekerheid met zich mee. Een ideale oplossing is er niet, maar door begrip voor elkaar te tonen en elkaar te helpen, komen we een heel eind. Wij zullen ons uiterste best doen om de service te bieden die u van ons gewend bent en blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij bedenken mogelijkheden om op 1,5 meter afstand in een touringcar te reizen. De gezondheid van iedereen staat voorop en in een ruime touringcar zal dit zeker mogelijk zijn. In deze moeilijke tijden staan wij klaar om gezamenlijk de uitdaging aan te gaan!

Zorg voor u zelf en voor elkaar.