Amerikaanse schoolbus

Wij beschikken over een uiterst modern wagenpark om elke klant een gerichte manier van reizen aan te bieden. Rekening houdend met: efficiency, milieu en comfort.

USA Schoolbus

Merk: International

Type: 3800 AmTran

Aantal zitplaatsen: 42 personen

Wat maakt onze gele Amerikaanse schoolbus  zo bijzonder?  Ten eerste is hij nog in de originele gele kleur waardoor deze direct opvalt. Vooral bij een bijzonder evenement zoals een bruiloft is deze Amerikaanse schoolbus echt een eyecatcher om de (dag)gasten naar de locatie te brengen. Geen geregel met losse auto’s of achter elkaar aanrijden, geen zorgen dat er iemand verkeerd rijdt en een belangrijke gebeurtenis op de dag mist. Nee, iedereen veilig en vertrouwd op pad en in stijl op locatie arriveren.  De ultieme bus voor trouwvervoer, schoolreisjes, kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes of groepsuitjes.

U huurt de Amerikaanse schoolbus al vanaf € 75,- per uur, inclusief chauffeur en brandstof (excl. BTW). Boven de 125 km worden alleen de extra brandstofkosten in rekening gebracht. Deze bus is uitgerust met een uitgebreid infotainment systeem om bijvoorbeeld de trouwfoto sessie die is gemaakt af te draaien maar ook uitermate geschikt voor het afspelen van een bedrijfsvideo.  Tevens is een microfoon aanwezig om mededelingen te doen aan de gasten, zakenrelaties, scholieren of collega’s Het huren van deze Amerikaanse schoolbus maakt een schoolreisje, bedrijfsborrel of trouwvervoer alleen maar specialer. De minimale tijd om deze bus te huren is 5 uur.

.

Al onze bussen zijn in perfecte staat van onderhoud, motorisch, als ook de geïnstalleerde infotainment systemen in onze luxe touringcars en Amerikaanse schoolbus.

  • Radio / CD speler
  • Presentatie mogelijkheden
  • Aux in (telefoon/mp3)
  • 4 led tv/computer monitors
  • Authentiek USA interieur
Offerte aanvragen